top of page

BARBECUES

Een barbecue, of liever, een ‘rotisserie-party’ georganiseerd door d’Vino is zonder overdrijven een garantie voor succes. In eigen beheer hebben we een rotisserie/barbecue laten ontwikkelen die uniek is in zijn soort. Aan verschillende ronddraaiende spiesen kunnen de meest uiteenlopende vlees- en visgerechten worden bereid. Uitgangspunt is dat wij steeds de meest optimale wijn-spijscombinaties presenteren. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat wij voor ons vuur gebruik maken van gerooide wijnranken, dus een onbehandelde biologische grondstof.  

 

Of het nu een héél lam of speenbiggetje moet zijn, een mooi stuk rundvlees, beenham en lamrollade, of juist gamba’s, kreeft en tonijn, wij zorgen graag voor de mooiste gastronomische barbecueproducten in

combinatie met de bijpassende wijnen. Bij gegrild lamsvlees past een goede syrah en bij ribeye schenken wij graag een malbec, terwijl een verfijnde pinot noir prima samen gaat met lauw warme tonijn. Kortom, wij zorgen dat het klopt. Vanaf ca. 30 personen is het al interessant om een dergelijke gastronomische avond te organiseren. Indien gewenst verzorgen wij ook diverse bijgerechten en regelen wij de huur van de benodigde overige spullen.

 

Wij hebben ideeën te over om iedere feestelijke gelegenheid gastronomisch te omlijsten.

 

Proost, eet smakelijk en tot snel!

Rick en Ivo

bottom of page