top of page

PARTICULIER

Enkele malen per jaar organiseren wij een wijnproeverij. Een in de loop der jaren behoorlijk gegroeid klantenbestand wordt hiervoor uitgenodigd. Indien je ook in ons adressenbestand wilt worden opgenomen, volstaat het een mailtje te sturen naar ivo@dvino.nl

 

Ofschoon wij geen winkel hebben, weten veel van onze particuliere afnemers de weg naar ons bedrijf – een voormalige bollenschuur aan de Leidsevaart 50 in Noordwijkerhout – te  vinden. Even bellen van te voren voorkomt de teleurstelling om voor een gesloten deur te staan.

 

In ons proeflokaal is het op vrijdagmiddag veelal een zoete inval wanneer relaties hun wijn voor het

weekend komen halen en gelijk iets nieuws komen proeven. Aan de hand van de persoonlijke voorkeuren en bestellingen uit het verleden leggen wij een smaakprofiel vast op basis waarvan we de beste wijn/spijs adviezen kunnen geven. Zodra wij nieuwe wijnen in ons assortiment opnemen, weten wij vrij goed wie in deze wijn geïnteresseerd zullen zijn. De paar honderd verschillende wijnen die wij op voorraad hebben gebruiken wij om de individuele smaakprofielen vast te stellen. Dit alles maakt ‘wijn drinken tot wijn genieten’. Een filosofie die als een rode draad door d’Vino loopt.

 

Salud, en tot snel!

Rick en Ivo

bottom of page